Mobitel: 031 772 912   |   E-mail: center.plesa@gmail.com   |   Facebook   |   YouTube
Premikamo meje plesne umetnosti!
Moment

Plesno šolanje in delo: Monja pleše od šestega leta. Plesno znanje si je nabirala v različnih plesnih šolah in pri pedagogih z vsega sveta. Redno se udeležuje različnih plesnih delavnic doma in v tujini ter nadgrajuje svoje znanje v baletu, jazzu, modern tehniki in hip hop-u.

Domen pleše od desetega leta, redno se izobražuje na različnih delavnicah doma in v tujini. Kot koreograf predstavlja svoje delo na revijah in festivalih ter se uspešno udeležuje tekmovanj v Sloveniji in na tujem. Na domačih in mednarodnih tekmovanjih kot tudi na festivalih dosega odlične rezultate.

Monja in Domen skupaj ustvarjata pod imenom Moment in sicer z namenom, da na plesnem področju ponudita nekaj svežega, saj prepletata znanja iz področja jazza, moderna, baleta, hip-hop-a in breakdance-a ter gradita in ponujata plesalcem platformo za plesno kariero.

V letu 2015 sta izvedla šest-tedensko turnejo po Avstraliji, kjer sta učila v Canberri, Sydneyu in Melbournu ter plesala v tamkajšnjih predstavah. V letu 2016 sta sodila tekmovanja in poučevala na festivalih v Italiji, Avstriji, Hrvaški ter imela turnejo na Škotskem, kjer sta poučevala v Edinburghu in pripravljala različne ekipe na UDO tekmovanje.

Splošna izobrazba: Monja - študentka sociologije in umetnostne zgodovine, Domen - turistični tehnik

Plesna področja: jazz, hip-hop, house, modern

Vodita delavnice : Urban beginners in intermediate, Hip-hop in Hip-hop otroci

Moto:  "Meniva, da je vsak trenutek v našem življenju pomemben. Vsakdo poskuša doseči nekaj velikega, ne da bi se zavedal, da je življenje sestavljeno iz majhnih, a pomembnih trenutkov. Važna je pot in ne cilj."
KD Center plesa, 2007 - 2014. Vse pravice pridržane. | Oblikovanje spletnih strani Marko Urbanek in Ajda Pfifer.
Kulturno društvo Center plesa
Tkalski prehod 7
2000 Maribor

T: 031 772 912
E: center.plesa@gmail.com

SLO

ENG